CASE INTELIGENTE

Există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a investi în tehnologie inteligentă pentru casă. În primul rând, trebuie să stiți ce căutați? Comoditate? Economii la energie electrică? Siguranță? Înțelegerea nevoilor familiei vă va ajută să decideți în ce echipamente să investiți mai întâi și cum ar trebui să funcționeze împreună.

Pentru a economisi bani (și a preveni durerile de cap), luati în considerare care sunt nevoile familiei dvs. astăzi și care ar putea fi acestea în viitor, si astfel vă ajută să luați cea mai bună decizie.

Fiecare dispozitiv inteligent pe care îl adăugați reprezintă o investiție în siguranță, eficiență energetică și confort. Mai jos sunt componentele - pe care Consolight le are in portofoliu - pentru a construi o casă inteligentă de ultimă generație. Puteți combina aceste opțiuni sau puteți investi într-o soluție totală inteligentă pentru casă care funcționează perfect cu o singură aplicație.

Iluminat, Senzori și Alarme tehnice, Management energetic și Controlul consumatorilor, Dispozitive de comandă, Actuatori

 

SOLUȚII PENTRU ELECTRICIENI

Într-o lume în care oamenii aspiră la un confort maxim în căminele lor, oferim electricienilor întreg suportul pentru a transforma locuințele în case inteligente. Noi punem la dispoziție consultanță tehnică și comercială precum și o gamă largă de propuneri pentru alegerea produselor și serviciilor potrivite. Și, totul la un preț competitiv.

De asemenea, îți vom fi alături pe toată durata proiectelor ca să ne asigurăm că, clienții tăi finali benefeciează de toate avantajele unei transformări de succes. 

SOLUȚII PENTRU INTEGRATORI

Integratorilor livrăm programe care grupează mărci reprezentative de produse pentru casă inteligentă și parteneriate cu Consolight în finalizarea proiectelor. Produsele selectate de specialiștii noștri se adaptează la nevoile și la bugetul final. Scopul nostru: soluții eficiente - fie că vorbim de proiecte noi sau de upgrade la cele existente. 

 

SOLUȚII PENTRU DEZVOLTATORI

Proiectele pentru case inteligente ar trebui să aibă la bază eficienta și confortul clientului final. Eficiența este datorată folosirii tehnologiei de ultimă generație înglobată în cele mai noi soluții, selectate de la parteneri de top. Suntem alături de devoltatori oferind consultanță tehnică și comercială pentru alegerea soluțiilor și prezentarea către clientul final. Aceștia vor avea posibilitatea de a face upgrade la propunerea selectată inițial de dezvoltator. 

 

 

SERVICII

CONSULTANȚĂ ȘI OFERTE PERSONALIZATE

PROIECTARE

OPTIMIZARE SOLUȚII EXISTENTE

EXECUȚIE