SOLUȚII PENTRU ILUMINAT

ILUMINAT REZIDENȚIAL-DECORATIV

Este o modalitate bună pentru a defini un spațiu și felul în care va fi utilizat. Iluminatul într-un spațiu rezidențial ar trebui să se concentreze întâi pe oameni și pe confortul lor, apoi pe arhitectură și artă.

ILUMINAT INDUSTRIAL

Asigură vizibilitatea pentru operare în zona halelor, depozitelor și a utilajelor de producție. 

ILUMINAT COMERCIAL

Sistemele de iluminat necesar ar fi prezente în hoteluri, magazine, showroom-uri sunt soluții complexe, având în spate proiecte cu adevărat ingenioase.

Iluminatul are drept scop scoaterea in evidenta a produselor expuse in spatiile comerciale, zonele de expunere, standuri sau vitrine.

ILUMINAT BIROURI

Asigurarea necesarului de lumina artificială la locul de muncă în funcție de tipul activității profesionale pentru un randament optim al muncii. 

Scopul caestor proiecte este să livrăm sisteme inteligente de management al iluminatului care să ofere confort utilizatorilor, să asigure un mediu de lucru productiv şi să reducă consumul de energie. Toate acestea se obțin prin implementarea unor soluții  dezvoltate cu cele mai noi produse și tehnologii, de catre specialiști cu o solidă reputație și experiență în domeniu.

ILUMINAT EXTERIOR-INFRASTRUCTURĂ

Are rolul de a asigura atat orientarea si circulatia in siguranta pe timp de noapte a vehiculelor si pietonilor cat si asigurarea unui mediu ambiant corespunzator in orele fara lumina naturala.

ILUMINAT ARHITECTURAL SPORTIV

Iluminatul arhitectural exterior și interior pentru clădiri istorice, muzee, lăcașe de cult dar și pentru sali de sport și stadioane.

 SERVICII

CONSULTANȚĂ ȘI OFERTE PERSONALIZATE

PROIECTARE SISTEME

OPTIMIZARE SOLUȚII

EXECUȚIE/ASISTENȚĂ ÎN ȘANTIER