PANOURI FOTOVOLTAICE

Pentru că ne dorim ca mediul în care trăim să fie curat, am selectat o serie de panouri fotovoltaice pentru energie verde. Astfel, puteți avea economii lunare de până la 40% din factura de electricitate.

PANOURI FOTOVOLTAICE PENTRU ZONA REZIDENȚIALĂ

Panourile solare sunt instalate din ce în ce mai mult de către proprietarii de locuințe care doresc sa își reducă consumul de energie cu o variantă ecologică. Pentru ei, furnizam un pachet complet de servicii si produse care sa acopere intregul process de consultață-proiectare-instalare. Ne ocupam de fiecare aspect al lucrarii, asa ca poti sa te relaxezi si sa incepi sa te bucuri de beneficiile generate de un astfel de sistem.

În plus, facem demersurile necesare pentru accesarea finanțării prin programe guvernamentale privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

PANOURI FOTOVOLTAICE ZONA COMERCIALĂ

Propunem un concept pentru companiile din sectorul industrial și comercial, o soluţie de eficientă energetică pentru afaceri care să le permită să își reducă costurile de operare cu panouri fotovoltaice, consultanță tehnică și comercială.

SISTEME FOTOVOLTAICE PENTRU PARCĂRI PUBLICE