SOLUȚII PENTRU UZ INDUSTRIAL

Domeniul Industrial necesita produse si sisteme eficiente la o scara larga cu un consum scazut de energie si de mentenanta.

Productivitatea si siguranta sunt deosebit de importante, de aceea solutiile oferite trebuie sa contribuie la un spatiu eficient si sigur.

Gamă dedicată: aparataj electric, tablouri generale și de distributie si subdistributie,  retele de cabluri sau conductoare electrice, iluminat  ambiental și de siguranță, receptoarele de energie electrica, automatizari industriale.  

SOLUȚII ILUMINAT

Iluminatul contribuie la transformarea ambientului si te invita sa explorezi obiectivele emblematice din jurul tau.

Solutiile pentru iluminat sustenabile contribuie la securitatea traficului si siguranta oamenilor.

Sistemele moderne de administrare si control ale iluminatului pun accentul pe tehnologie si genereaza eficienta energetica ridicata.

Gamă dedicată: corpuri și surse de iluminat pentru consum, pentru zona profesională sau pentru destinații speciale, accesorii, echipamente și componente pentru instalații electrice, stâlpi de iluminat, grupuri electrogene, surse neîntreruptibile (UPS), soluții de încălzire și degivrare.

SOLUȚII COMERCIALE

În cadrul clădirilor comerciale, toate produsele trebuie să fie expuse atrăgător.

Clienții doresc să aibă parte de o experiență placută la cumparaturi și să se simtă în siguranță.

Gamă dedicată: 

SOLUȚII REZIDENȚIALE

Solutii complete si eficiente de control pentru casa, pornind de la intrerupatoare si prize elegante pana la solutii de control si la incarcatoare pentru incarcarea rapida a vehiculelor electrice.

Putem livra niveluri de inovatie si confort pentru ansamblurile rezidentiale.

Gamă dedicată: 

SOLUȚII PENTRU BIROURI

Solutiile destinate spatiilor de birouri ajuta oamenii sa se concentreze, sa comunice si sa se simta in deplin confort si siguranta,

Sistemele care sunt utilizate pot genera reduceri considerabile ale energiei si contribuie in timp la dezvoltarea sustenabila.

Gamă dedicată: 

INSTITUȚII MEDICALE

Produsele si sistemele destinate sectorului medical ne ajuta sa anticipam si sa gestionam in mod eficient problemele zilnice.

Evenimentele majore din ultima perioada fac ca sistemul sanitar sa necesite cele mai performante solutii.

Gamă produse: 

CLĂDIRI PATRIMONIU

Cladirile patrimoniu arhitectural necesita implicare constanta, de durata si dedicare in reconditionare.

Mai mult decat atat, folosind sisteme si solutii de modernizare avem o grija aparte pentru protejarea valorilor semnificative din trecut.

Gamă produse: