Categorii
Menu

DATE CU CARACTER PERSONAL

S.C. CONSOLIGHT COM S.R.L. („depozit-electronice.ro”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul ####. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CONSOLIGHT are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe depozit-electronice.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor,facturare si livrare a produselor comandate de dvs.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a materialeelectriceonline.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul ####, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie folosite in scopul mai sus mentionat. Refuzul de a furniza aceste date in formularul de creare de cont anuleaza posibilitatea dvs de a comanda produse deoarece fara datele personale nu putem sa facturam si sa livram catre dvs..

Prin citirea Termenilor si Conditiilor ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. CONSOLIGHT COM S.R.L., Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3, Bucuresti, Romania, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; sa interveniti asupra datelor transmise; sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Sa solicitati rectificarea, actualizarea, blocarea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

S.C. CONSOLIGHT COM S.R.L. poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite prin e-mail felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje promotionale.
Datele referitoare la persoanele juridice ( denumire, sediu, CUI, etc. ) nu fac obiectul legii si pot sa fie prelucrate in mod liber, fara vreo obligatie din partea S.C. CONSOLIGHT COM S.R.L.
Site-ul depozit-electronice.ro nu promoveaza SPAM-ul  (mesajele comerciale nesolicitate). Comunicările noastre comerciale respecta următoarele condiţii: a) sunt clar identificabile ca atare; b) persoana juridică în numele căreia sunt făcute este clar identificată; c) ofertele promoţionale, precum reducerile, premiile şi cadourile, sunt clar identificabile, iar condiţiile care trebuie îndeplinite pentru obţinerea lor sunt uşor accesibile şi clar prezentate; d) competiţiile şi jocurile promoţionale sunt clar identificabile ca atare, iar condiţiile de participare sunt uşor accesibile şi clar prezentate.

Conform prevederilor Legii nr.506/2004, daca depozit-electronice.ro obţine în mod direct de la dvs adresa de poştă electronică cu ocazia vânzării către dvs. a unui produs sau serviciu, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, poate utiliza adresa respectivă, în scopul efectuării de comunicări comerciale referitoare la produse sau servicii similare pe care le comercializează, cu condiţia de a va oferi în mod clar şi expres posibilitatea de a va opune printr-un mijloc simplu şi gratuit unei asemenea utilizări, atât la obţinerea adresei de poştă electronică, cât şi cu ocazia fiecărui mesaj.

Orice destinatar al mesajelor trimise de depozit-electronice.ro este un client/utilizator al site-ului, care prin furnizarea adresei sale de e-mail la momentul deschiderii contului şi-a exprimat consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări comerciale. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul depozit-electronice.ro poate ulterior opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

In baza si in limitele prevederilor legale, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Politie, organele de cercetare penala, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului.

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.