DE CE CONSOLIGHT?

  • Pentru că vei avea alături de tine o echipă reprezentând un un mix de tradiție și modernism, deschisi către descoperirea de noi tehnologii din domeniul nostru.
  • Pentru că lucrăm să construim o cultură internă bazată pe curiozitate și comunicare deschisă.
  • Pentru că facem ceea ce știm cel mai bine: aducem împreună produse, idei, tehnologii și concepte obținând soluții puternice.
  • Pentru că ne-am dezvoltat departamente dedicate.
  • Si, pentru ca înțelegem impactul pe care îl are o lucrare lansată la timp, viteza cu care livrăm este unul dintre elementele cele mai apreciate de clienții noștri.

CINE SUNTEM?

Consolight este Distribuitorul nr. 1 de Materiale Electrice Profesionale.

Produsele noastre sunt parte a unor soluții complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri,  centre de date și instituții sanitare, hoteluri și constructii industriale transformându-ne într-un important lider în domeniu electricelor din Romania.  

În procesul de transformare a infrastructurii electrice a clăridilor, calitatea, diversitatea produselor, inovatia dar și viteza de punere în practică sunt doar cateva ingrediente esentiale pentru asigurarea succesului.

 

 

Mânați de dorința de învățare continuă, am căutat să formăm o echipă diversă care să raspundă acestor provocări.

Cu mai mult de 20 ani de experiență în distribuția de materiale electrice, Consolight a acumulat un bagaj important de cunoștinte de specialitate prin participarea la proiecte de toate dimensiunile, din toată țara. 

MISIUNEA ȘI PROMISIUNEA NOASTRĂ

Intenționăm să devenim furnizorul preferat de produse, soluții și echipamente electrice, cu cele mai competitive servicii, oferite de o echipă profesionistă.

Focusul nostru constă în identificarea cerințelor pieței, a produselor și producătorilor potriviți pe care să le includem în proiecte cadru sau în soluții integrate personalizate. 

VALORILE CONSOLIGHT

Calitatea livrărilor noastre este susținută și de renumele partenerilor iar standardele serviciilor oferite sunt garantate de certificările obținute.

De-a lungul timpului am dezvoltat branduri proprii: Elmax, Leon, Chint cunoscute la nivel national. Dispunem de un sistem ERP integrat care ne ajută să fim eficienți.